Vorbeste pe limbajul ei!

duminică, 22 martie 2009


Barbatii sunt de obicei destul de siguri pe ei, cand vine vorba de relatia cu o femeie(ma refer aici la relatie de cuplu)....numai ca uita un lucru extrem de important: Intuitia Feminina, care in general nu da gres, desi poate ca si femeile si-ar dori cateodata sa mai greseasca ;)
Orice relatie noua incepe cu o doza de suspiciune din partea unuia sau chiar amandurora. De cate ori nu v-ati intrebat " Oare a terminat cu ea? Oare ea se mai vede cu el?", sunt intrebari care macina mintea indragostitilor, fie ca unii vor recunoaste sau nu.....De cele mai multe ori femeile sunt primele care isi pun pe masa sentimentele si arata cat de indragostite sunt....Gresit! E bine sa ii arati LUI, ca simti pentru el ceva mai mult decat atractie, dar e bine sa iti pui o limita, pentru ca altfel, va profita de toata dragostea ta si va sti cum sa te manipuleze. Domnilor, nu va faceti prea mari sperante ca le puteti duce de nas pe femei dupa bunul plac...pentru ca, revenind la intuitie, isi pot da seama cand incercati sa le mintiti frumos iar ele pot face pe fraierele dandu-va impresia ca au si inghitit ce le-ati dat.
Oricarei femei, ii poate fi insa greu daca in noua ei relatie, barbatul face referire la fosta. Aducand-o prea mult in prezent, partenei lui ii va fi tot mai greu sa lupte, pentru ca practic lupta cu o fantasma...Nu stie cum sa o elimine si cel mai probabil va renunta.
Nu-i prea placut pentru ea nici in momentul in care EA descopera ca in jurul LUI, printre zecile de femei pe care le intalneste, exista o prietena sau 2 care fac prea mult parte din viata lui. O fosta prietena din copilarie, care peste ani i-a devenit prietena foarte buna si de care EA afla, o cunoaste la un moment dat si descopera ca acea persoana e oarecum un " tampon interior" sau un "supozitor", care se baga peste tot pe unde nu ar trebui....Un " tampon interior" pe care ea il va lua drept tinta si va incerca sa il elimine, sa scape de el, daca observa ca este nelipsita sau ca telefonul lui consuma jumatate din baterie discutand cu acest "tampon".
EA va incerca sa il accepte si sa il suporte in prima faza, ba chiar sa il apropie, insa nimanui nu-i place sa ii fie invadat spatiul intim de un element strain si pe deasupra curios, asemenea unui musafir nepoftit care nu mai vrea sa plece...Daca si EL pune paie pe foc si lasa calea deschisa "tamponului", atunci lucrurile se pot schimba, si sigur, nu se vor schimba in bine.
Apare neincrederea, iritarea si nesiguranta. Sa luam un exemplu, ca sa va fie mai pe inteles, EL si EA vor sa iasa in oras. EL pune mana pe telefon si spune " Ce-o face tamponul? Sa il luam si pe el". STOP!!! Sa analizam putin. EL ia o decizie singur! O intreaba pe ea daca vrea sa vina si " tamponul"? Nu! Cum va fi seara pentru ea? In nici un caz el nu va mai primi zambete, hai bine, poate cate unul fortat, ea nu va mai avea parte de intimitatea relatiei ei si iesirea se va transforma intr-un fiasco....Sa nu mai punem la socoteala faptul ca e posibil ca el sa nu prea bage de seama ca ceva a deranjat-o....
Femeile vor intimitate in relatiile lor de cuplu. Pot accepta prietenele lui, atata timp cat exista o limita care sa nu treaca de intimitatea celor 2. Pot accepta si iesiri cu tamponul, daca tamponul nu apare in exces in peisaj..............
E drept ca femeile pot fi un mister, dar atunci cand ceva le deranjeaza pot aborda un limbaj atat de usor de citit de barbati, important e ca el sa priveasca, sa observe, sa ii PESE... Oricum, nu sustineti cu siguranta faptul ca poate exista o prietenie lipsita de atractie sexuala, chiar si intr-o doza f,f, mica, intre un barbat si o femeie. Unul dintre ei, pastreaza sigur o atractie, un sentiment de iubire neimpartasit pentru cel caruia ii spune" prieten"! Think about it!

Si apropo de TAMPON sau SUPOZITOR daca va place mai mult. Daca e in exces, adresati-va medicului sau farmacistului!

Ce e de neinteles e de ce mai e nevoie de o iubita daca exista o astfel de prietena? De ce luam mai multe bagaje intr-o calatorie, daca e clar ca unul e in plus? Intrebarea e CARE (e in plus)?

Riscul: Ea poate sa lupte pana la eliminarea bagajului in plus, sau poate renunta! Cine pierde? Amandoi pierd RELATIA

Vi-l asumati?

3 comentarii:

Anonim spunea...

Alambicat eseu...sau ce-o fi el. Intotdeauna va exista o "fosta". Numai ca nu trebuie sa lupti sa o elimini ,ci sa-l cuceresti pe el.
Oricum...scrie mai putin si mai concis, daca tot ai trait chestiile astea.

Anonim spunea...

Daca tu ai fost pana acum tampon...naspa; si mai nasol in cazul supozitorului. Scrie mai putin...daca nu...publica o carte.

Anonim spunea...

Interesant material...Tine-o tot asa
Mai vrem si altele

 
Oana Alexandru - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB