Asi, Popi si Dame...

joi, 15 octombrie 2009


...la drum de seara, craiul de verde este prins intr-o adunare de popi, cu oameni cu haine de stat...cam asa s-ar putea prezenta situatia prin care trece Romania la aceasta ora. Cartile se amesteca de se zapacesc, PSD il vrea pe Johannis, Base spune NU iar noptile devin mai grele pentru rechinii care pana la urma se gandesc numai la propriul interes. Mai au sa mearga la Maricica Campina si sa le citeasca in globul fermecat, care cum il apuca pe Dumnezeu de picioare.
PSD-isti, PNL-isti si vulpile de la UDMR( am fost chiar draguta spunandu-le asa) se gudura unii pe langa altii, in speranta ca vor primi si ei cate ceva de tocat in economia tarii, in viitorul apropiat.
...si uite asa, nimeni nu se gandeste de fapt la pensionarii amarati care nu vor mai primi ajutorul de incalzire de la stat pentru ca au pensia mai mare cu 10 lei decat limita maxima admisa, ca doar na, se face economie, luand tot de la fraierii de rand(zilele trecute fiind micsorat plafonul pentru ajutoarele de incalzire).
Sa nu uitam nici de sutele dre someri care au ramas pe drumuri anul acesta, din cauza disponibilizarilor, si nici de tinerii, proaspat absolventi ai unor forme de invatamant care isi cauta disperati de munca, dar din pacate nu gasesc, pentru ca prostia continua sa detina puterea in mintile celor mai multi dintre manageri, patroni, care nu-i angajeaza pentru ca nu au vechime in domeniu! Cum Dumnezeului sa aiba vechime, daca nimeni nu le ofera un loc de munca? cat tb sa ai coeficientul de inteligenta ca sa iti dai seama de asta?

1 comentarii:

Giurgiuveanca spunea...

Basescu l-a nominalizat pe Croitoru. Acum juisezi de bucurie?

 
Oana Alexandru - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB