Pa,pa...NICA!

joi, 1 octombrie 2009


am asistat astazi la circul politic pe care ni-l ofera guvernarea. Pentru ca n-au fost de acord cu demiterea ministrului Administratiei si Internelor, Dan Nica, social-democratii aflati in mandate de ministrii in cadrul diferitelor ministere s-au solidarizat si si-au dat demisia. De ce? Pentru ca foamea de ciolan e atat de mare incat nici unul din interesele romanilor nu mai conteaza. Cum ar fi putut oare sa nu se solidarizeze, cand toti au mainile manjite, cand oameni politici sustin si apara oameni interlopi...cum?
Au solidarizat cu un ministru bun de nimic, un ministru care a trimis si trimite in concediu fara plata, timp de zece zile, angajati ai Ministerului Administratiei si Internelor; Politie, Jandarmerie, etc.
Un ministru care a oferit responsabilitati in plus Politiei, prin serviciul de Ordine Publica? De ce, l-as intreba ministrul demis?! ca interlopii sa prinda putere, pentru ca jandarmilor sa li se puna bariere si sa se creada superiori lor?
Sa nu uitam totusi ca la nivel national, Jandarmeria reprezinta forta in care romanii au incredere, iar situatia asta se regaseste si la nivel local, aici in acest mic orasel de ....5 firimituri, nu de 5 stele asa cum le place unora sa creada.
Mi-aduc aminte bine, ca atunci cand existau patrulele de jandarmi si in cartierul meu la fel ca si in altele, nu existau baietasii de bani gata, cu cutiile de bere pe masini, la 12 noaptea, cu muzica data la maxim si cu un limbaj vulgar in fata buticurilor de cartier; cum nu existau nici gastile de golani care se strang la diferite scari de bloc, agresand verbal tinerele sau pensionarii iesiti sa-si plimbe camaradul patruped.
...pe cand acum, nici gastile de cartier si nici baietasii de bani gata ca berile pe masini, in strada, nu par sa fie deranjati de nimeni....si cica, romanii trebuie sa se simta in siguranta! Despre care siguranta e vorba, a oamenilor cu bani, care isi angajeaza batausi sa se poata apara de clanul advers? despre care siguranta, e vorba?
Ma bucur ca a fost demis Dan Nica si ma mai bucur ca si-au dat demisia si ceilalti, pentru ca si Androneasca sau "abramburica", cum i se spune mai nou si-a luat talpasita.
Orgoliile politice au adus tara asta unde este acum!

1 comentarii:

Giurgiuveanca spunea...

Nica o are MICA. Bine ca a plecat, nu fata? Ca stiu ca stii.

 
Oana Alexandru - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB