Ce face o femeie fericita?!

sâmbătă, 28 noiembrie 2009


Din pacate traim intr-o lume grabita, care da prea putin pentru iubire iar partea masculina da prea putin pentru partenera de cuplu.
" Cum sa faci o femeie fericita?" e o intrebare la care suficient de multi barbati ar raspunde ca nu exista solutie, pentru ca, spun tot ei, femeile sunt greu de multumit.
Femeile nu sunt deloc complicate, spun eu, sunt doar barbati prea preocupati de propria multumire si barbati care nu-si acorda suficient de mult timp pentru a cunoaste femeile.
Psihologic si sentimental, femeile se implica mai mult intr-o relatie, iar asta nu e o dovada de subdezvoltare pshihologica sau sentimentala, ci doar ca ele au puterea sa traiasca intens sentimentele.
Exista 5 limbaje ale iubirii, limbaje dupa care relatiile ar putea functiona surprinzator daca barbatii ar lua cunostinta de ele.
Exista femei pentru care darurile, pot exprima iubirea partenerului pentru ea, asa ca primind diferite cadouri va fi sigura de faptul ca barbatul de langa ea o iubeste. Insa la fel de bine exista femei care functioneaza pe un limbaj al iubirii bazat pe gesturi; sarutari, imbratisari, declaratii, complimente...Daca femeia resprectiva primeste asta, atunci va fi fericita. Daca in schimb ii dai unei femei care-si doreste dovezi ca e dorita, cadouri scumpe...nu vei putea niciodata sa o faci fericita si te vei intreba de ce nu merge asa cum iti vrei tu...
Dincolo de teoria celor 5 limbaje ale iubirii, pe care n-am de gand sa le insir aici, exista dorinta femeii de a se simti frumoasa, de a i se spune ca e frumoasa, de a primi flori, surprinzator...de a fi stransa la pieptul unui barbat care arde de dorinta, de a fi ascultata cand vorbeste si chiar si atunci cand tace, de a-si gasi linistea la pieptul unui barbat dupa o zi infernala, de a avea o mana masculina care sa se joaca in parul ei...
Daca barbatii ar incerca sa asculte, nu doar sa auda, sa cunoasca nu doar sa vada, ar descoperi femeia in toata frumusetea ei...

0 comentarii:

 
Oana Alexandru - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB