AMR 14h

sâmbătă, 5 decembrie 2009


Romania, da duminica votul pentru un nou mandat de presedinte al tarii. Un vot pentru cei mai putini, moral, pentru unii razbunator si pentru cei mai multi, cumparat...Unde ramane demnitatea romanului care va iesi maine la vot?...poate intr-o patura albastra care sa-l incalzeasca sau intr-o punga amarata in care sunt inghesuite cateva produse...un pui, o paine si doua fructe de import.
Am urmarit dezbaterea celor doi candidati.Indiferent de inclinatia mea, trebuie sa recunosc ca amandoi au avut puncte slabe, insa unul a scrantit-o mult mai mult decat celalalt, care s-a dovedit a fi extrem de documentat.
Maine insa e momentul in care se trage cortina si se decide cine va fi castigatorul care va lua totul....Sper ca romanii sa iasa la vot si in momentul in care se vor pregati sa puna stampila pe buletinul de vot sa se gandeasca bine la trecut!
Am sa votez si eu, si am sa pun stampila cu constiinta curata si cu optimism. Ma bucur ca am putut sa fac diferenta intre cei doi candidati si-mi doresc sa se intample asa si cu ceilalti...
AMR...14h

Votati, dar n-o faceti cu buzunarul...votati cu constiinta!

0 comentarii:

 
Oana Alexandru - Design by: Searchopedia convertido para o Blogger por TNB